Actie's

Actie voor fysiotherapie in 2018!Actie's
Help ons om ook in 2018 de fysiotherapie voor de kinderen van Day Care Vincent te kunnen voortzetten! Al voor 50 euro per jaar kunnen we een kind elke week 1 behandeling geven. Dat is ongeveer 1 euro per behandeling! Elk bedrag is welkom. Dus kom in actie en zeg het voort! Laten we samen de zorg voor deze kinderen blijven garanderen! U kunt uw bijdrage overmaken op NL73RABO0122882415 o.v.v. "fysio 2018". Leest u vooral ook verder op deze pagina, wat u nog meer zou kunnen doen voor onze kinderen.

Zet u in voor Home Sweet Home
De afgelopen jaren zijn er al verschillende acties geweest om geld in te zamelen voor Home Sweet Home, zoals: kunstveilingen, sponsorlopen, rommelmarkten, verkoop oude mobieltjes, steppen voor het goede doel, om er maar een paar te noemen.
Wilt u een actie voor Home Sweet Home gaan starten en vindt u het leuk dat uw actie op onze website vermeld wordt, neem dan contact met ons op.
Dit kan door ons een e-mail te sturen naar het volgende adres: info@homesweethomeuganda.nl
Hier kunt u eventueel ook folders aanvragen.

Hoe kunt u ons nog meer helpen ?

  • Stuur een bericht naar al uw familie, vrienden en kennissen over Home Sweet Home. Zet ons internet adres in uw bericht.
  • Heeft u nog oude telefoons, inkt cartridges of toners ? Geef ze dan aan ons. Wij kunnen hier een vergoeding voor krijgen.
  • Ruim uw zolder eens op en verkoop het op een rommelmarkt! Wij willen graag uw inkomsten ontvangen.
  • Heeft u binnenkort een feest? Huwelijk, jubileum etc. Misschien wilt u als cadeautip wel geld inzamelen voor Home Sweet Home.
  • U kunt uw school, bedrijf, buurthuis of kerk vragen of ze u willen helpen met geld inzamelen.
  • Heeft u zelf een bedrijf en wilt u sponsoren? Uw logo komt op onze website.
  • U kunt geld overmaken naar onze bankrekening. Bankrekeningnummer:NL73RABO0122.8824.15. BIC :RABONL2ULeerlingen Liemers College op werkbezoek bij Home Sweet Home

Leerlingen Liemers College uit Zevenaar
In Oktober zijn negen leerlingen en twee begeleiders van het Liemers College uit Zevenaar bij ons in Oeganda op werkbezoek geweest in het kader van de Liemers College Awards.
Zij hebben bij ons hard gewerkt om van de woonkamer van het weeshuis een gezellige verblijfsruimte te maken. Schilderen, tafels en stoelen timmeren, de leerlingen hadden allerlei creatieve ideeën en wisten van aanpakken!
Het resultaat is een vrolijke en gezellige ruimte waar onze kinderen met veel plezier kunnen verblijven en zich thuis kunnen voelen. Het is ook fijn dat onze pubers nu goede werkplekken hebben om hun huiswerk te kunnen maken!
Natuurlijk was er naast het werken voor de leerlingen ook nog tijd om iets leuks te doen met onze kids. Een mooie ontmoeting tussen twee culturen!
Leerlingen Liemers College uit Zevenaar (lca1)Leerlingen Liemers College uit Zevenaar (lca3)

Leerlingen Liemers Collecge uit Zevenaar (lca2)

Lieve leerlingen, heel erg bedankt voor jullie komst en het prachtige resultaat dat jullie hebben neergezet voor onze kinderen!

 

Inzamelingsacties die onlangs voor ons gehouden zijn:

SMDB De Wegwijzer in actie voor Home Sweet HomeSMDB De Wegwijzer
Van de herfst- tot de kerstvakantie heeft School met de bijbel 'De Wegwijzer' uit Nieuw-Lekkerland het zendingsgeld gespaard voor de zorgboerderij van Home Sweet Home. In elke klas werden er door groepjes kinderen, maar ook individueel, acties georganiseerd om nog extra geld op te halen. De kinderen waren enorm enthousiast. Ze deden klusjes zoals auto's wassen, lege flessen inleveren en tuinieren. Ook werden er koekjes gebakken, armbandjes en kaarten gemaakt. Kinderen, ouders en leerkrachten van De Wegwijzer hartelijk bedankt voor jullie inzet en dit geweldige bedrag! Hier kunnen we mooie nieuwe dierenverblijven van bouwen.

Christine en Piet Linders zijn 25 jaar getrouwd en halen geld op voor Home Sweet Home.

Christine is fysiotherapeute en heeft in 2016 enkele maanden als vrijwilliger gewerkt bij Day Care Vincent. Na terugkomst in Nederland heeft zij samen met haar man Piet hun 25 jarig huwelijk gevierd. In plaats van cadeaus vroegen zij aan hun gasten een bijdrage voor Home Sweet Home. Een prachtig bedrag van 1288 euro hebben zij hiermee aan ons kunnen schenken. Van dit geld hebben wij o.a. de voorzijde van Home Sweet Home kunnen bestraten en plantenbakken neerzetten. Heel fijn dat we nu in regenperiodes geen grote modderpoel meer voor de deur hebben. Christine en Piet, heel erg bedankt voor jullie actie!

'Les Cinq’ vieren hun 60e verjaardag en halen € 3000,- op voor Day Care Vincent.Actie's
Vijf goede vrienden, Dirk, René, Paul, Roeland en Bob, die allen onlangs 60 jaar mochten worden, hebben gezamenlijk hun verjaardagen groot gevierd. Dit doen zij al vanaf hun 40e verjaardag elke vijf jaar. Deze keer hadden zij besloten aan familie en vrienden een bijdrage te vragen voor Day Care Vincent, i.p.v. cadeaus. Daar hebben alle gasten gul gehoor aan gegeven, waardoor wij onlangs verrast werden met het schitterende bedrag van €3000,-! Wij willen ‘Les Cinq’ en alle gulle gevers heel hartelijk danken voor hun keuze voor Day Care Vincent en dit prachtige bedrag!