nieuwsbrief

Nieuwsbrief juli 2020

logoOndertussen zijn we weer een aantal weken verder.  Wij hebben weer een aantal vrijheden gekregen maar niet zoveel als in Nederland. Onze grenzen en scholen zijn nog steeds gesloten en er is ook nog geen vooruitzicht wanneer deze week open gaan. We zijn verplicht overal een mondkapje te dragen en we mogen maar met 4 mensen in dezelfde auto.

Nieuwsbrief februari 2020

logoBeste vriend(in) van Home Sweet Home,
Dit keer een nieuwsbrief van het bestuur van Home Sweet Home. We brengen graag een aantal onderwerpen onder de aandacht. Tot onze schrik zijn we erachter gekomen dat door een fout in de website, de aanmeldingen van donateurs in de maanden december, januari en februari niet goed zijn verwerkt.

Nieuwsbrief januari 2020

logoHet is alweer een nieuw jaar en ook dit jaar zult U weer regelmatig een nieuwsbrief van ons krijgen. Wij hopen dat U het vorige jaar goed af heeft kunnen sluiten en dat U fijne feestdagen heeft gehad. In December is er nooit een nieuwsbrief maar een muziekvideo die we voor U maken. We hopen dat U ervan genoten heeft.

Nieuwsbrief juli 2019

logoNieuwsbrief Home Sweet Home juli 2019
In de vorige nieuwsbrief heeft u een persoonlijke boodschap van de kinderen mogen ontvangen. Het is deze maand lekker rustig geweest en daarom is het nu eens tijd om u te laten zien hoe wij wonen en werken.

Nieuwsbrief juni 2019

logoGroetjes uit Oeganda
Dit is een maand geweest vol met papierwerk. Om hier als een NGO aan het werk te zijn moet je heel veel papierwerk doen. Op het moment heeft de regering besloten om het hele systeem aan te passen. Hierdoor hebben we de laatste maand de bazen van het district op bezoek gehad en zijn er vergaderingen geweest die we bij moesten wonen.

Nieuwsbrief mei 2019

logoMarion ziek.
Deze nieuwsbrief is een aantal dagen later omdat ik (Suzan) in Nederland was omdat mijn moeder ernstig ziek is en ik haar bezocht om afscheid van haar te nemen. Als u ons al wel langer volgt of steunt dan kent u haar wel omdat ze jarenlang de voorzitter van HSH is geweest. Het is erg moeilijk om aan de andere kant van de wereld te zitten als je moeder zo ernstig ziek is.