nieuwsbrief

Nieuwsbrief september 2020

logoAlweer een maand voorbij. Ons leven is nog steeds helemaal in de ban van Corona. Terwijl we allerlei maatregelen zien versoepelen in andere landen is het hier nog steeds super streng. De kinderen zijn al 23 weken thuis van school en hebben sinds november 2019 nog maar 5 weken school gehad. De kerken zijn hier ook nog steeds gesloten en er is nog steeds een avondklok. (niemand op straat 's avonds / 's nachts)

Nieuwsbrief augustus 2020

logoHet is alweer augustus en we zijn alweer over de helft van het jaar.  Het blijft een gek jaar. Ondertussen zijn al onze kinderen al weer meer dan 20 weken thuis van school. We horen in september weer wat er gaat gebeuren. De kinderen hebben maar 4/5 weken school gehad dit schooljaar en in december zou de grote vakantie hier al moeten beginnen. Ach ja, we kunnen niet meer doen dan afwachten.

Nieuwsbrief juli 2020

logoOndertussen zijn we weer een aantal weken verder.  Wij hebben weer een aantal vrijheden gekregen maar niet zoveel als in Nederland. Onze grenzen en scholen zijn nog steeds gesloten en er is ook nog geen vooruitzicht wanneer deze week open gaan. We zijn verplicht overal een mondkapje te dragen en we mogen maar met 4 mensen in dezelfde auto.

Nieuwsbrief februari 2020

logoBeste vriend(in) van Home Sweet Home,
Dit keer een nieuwsbrief van het bestuur van Home Sweet Home. We brengen graag een aantal onderwerpen onder de aandacht. Tot onze schrik zijn we erachter gekomen dat door een fout in de website, de aanmeldingen van donateurs in de maanden december, januari en februari niet goed zijn verwerkt.

Nieuwsbrief januari 2020

logoHet is alweer een nieuw jaar en ook dit jaar zult U weer regelmatig een nieuwsbrief van ons krijgen. Wij hopen dat U het vorige jaar goed af heeft kunnen sluiten en dat U fijne feestdagen heeft gehad. In December is er nooit een nieuwsbrief maar een muziekvideo die we voor U maken. We hopen dat U ervan genoten heeft.

Nieuwsbrief juli 2019

logoNieuwsbrief Home Sweet Home juli 2019
In de vorige nieuwsbrief heeft u een persoonlijke boodschap van de kinderen mogen ontvangen. Het is deze maand lekker rustig geweest en daarom is het nu eens tijd om u te laten zien hoe wij wonen en werken.

Nieuwsbrief juni 2019

logoGroetjes uit Oeganda
Dit is een maand geweest vol met papierwerk. Om hier als een NGO aan het werk te zijn moet je heel veel papierwerk doen. Op het moment heeft de regering besloten om het hele systeem aan te passen. Hierdoor hebben we de laatste maand de bazen van het district op bezoek gehad en zijn er vergaderingen geweest die we bij moesten wonen.

Pagina's