Home Sweet Home Nieuwberichten

Afbeelding nieuwsbrief 5289
22 Sep

nieuwsbrief

Na een ongelofelijke reis van 15 jaar waarin we ons met hart en ziel hebben gegeven aan de dienst voor God en onze geweldige gemeenschap in Oeganda, hebben we besloten om het stokje door te geven aan nieuwe managers en een nieuw hoofdstuk te beginnen in Nederland.

Afbeelding Nieuwsbrief 5289
7 Juli

Nieuwsbrief

Op onze compound is het goed te merken dat ons mama en me project uit zijn voegen barst. We zitten constant helemaal vol en hebben ook veel moeders en kinderen in het ziekenhuis. We hebben heel veel ouders en kinderen weer kunnen helpen.

Afbeelding Nieuwsbrief 5289
16 Mrt

Nieuwsbrief

Hier weer wat nieuws uit Oeganda. Er komt heel veel werk bij kijken om in Oeganda een officiële NGO te zijn. Deze maand kwamen we om in het kantoor werk voor de organisatie. Heel veel papierwerk. Als je het hier over papierwerk hebt dan kun je in dezelfde zin ook corruptie zeggen. We moeten altijd strijden tegen de corruptie. Veel bezoekers vragen of we steun krijgen bij ons werk in Oeganda. Dit is helaas niet zo en we moeten juist veel geld betalen om te mogen bestaan. We hebben gelukkig een heel goed team om ons heen.

Afbeelding Nieuwsbrief 5289
14 Nov

Nieuwsbrief

Op dit moment geven wij de moeders van het ondervoedingshuis les in Farming god’s way. Een manier waarop ze op een betere en goedkopere manier meer en gezonder eten op tafel kunnen zetten en waarmee ze zelfs nog een inkomen kunnen krijgen.

12345 Volgende